Profiel van Cathy

foto van Cathy
  Hier Aanmelden!
Geslacht Vrouw
Op zoek naar een Man
Leeftijd 26 jaar
Woonplaats Leuven, Vlaams Brabant (Vlaanderen)
Opleidingsniveau Gemiddeld niveau
Huidige relatie Gebonden
Kan ontvangen Ja
Kan verplaatsen Ja
Roken Ik rook niet
Drinken Ik drink sociaal
Wat ik zoek Eenmalige affaire
Voorkeuren Speeltjes; Zonder Condoom; Discretie; Buitensex; Lak; Sexy Kleding
Mijn oproep Tot voor kort had ik een soort van minnaar maar anders dan gewoonlijk. Hij moedigde mij aan om meer van mezelf te genieten en gaf me daarom speeltjes cadeau. En vervolgens liet hij mij die speeltjes gebruiken terwijl hij toekeek. En hoewel ik zag dat hij daar geil van werd en masturbeerde terwijl ik klaarkwam en soms ook zijn mond en handen gebruikte heeft hij me nooit geneukt. Mijn favoriet was een eitje dat ik in moest brengen en dan voerde hij met een afstandsbediening de trillingen van het eitje steeds verder op, tot ik bijna klaarkwam en dan stopte hij om dan weer opnieuw te beginnen. Op die manier is het hem gelukt om me spuitend klaar te laten komen, iets waarvan ik niet eens wist dat ik het kon.
Maar onlangs heeft hij me gezegd dat ik het nu zelf verder moet doen omdat hij me geleerd heeft wat hij me leren kon dus dat hij nu een andere vrouw zocht. En ik gebruik zijn speeltjes nog steeds, maar het is niet meer hetzelfde nu er niemand toekijkt. Dus lijkt het jou lekker om toe te kijken en misschien ook me te neuken op het moment dat ik klaar kom dan wil ik graag contact met jou.
Gemiddelde waardering 9.0 (14 stemmen)
Fysieke afspraken: Niet mogelijk
Flirten is niet alleen voor singles

Discreet Contact is hèt Vlaamse platform om jouw geheime liefde te vinden.

Honderden mannen en vrouwen schrijven zich dagelijks in om een affaire te starten. Discreet Contact biedt een platform waar je discreet kan flirten, daten of zelfs op zoekt kunt naar een spannende one-night-stand. Wat je verlangens ook zijn, alles kan maar niets moet!

SCHRIJF JEZELF NU IN

Discreet Contact is 100% veilig en anoniem.

Discreet Contact is een sociaal netwerk waarop absolute discretie voorop staat.

Alle profielen worden door ons persoonlijk gecheckt, zodat we een schoon bestand van gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen garanderen! We maken daarnaast gebruik van de nieuwste en meest veilige technieken, waardoor alle gegevens volledig versleuteld zijn.

Begin het avontuur vandaag nog op Discreet Contact en laat jouw fantasieën in vervulling gaan! Start het avontuur

Wie gingen er u voor?

Lise

“ Ik ben al tien jaar samen met een man waar ik van hou en ik vind het nodig om onze relatie als koppel nieuw leven in te blazen. Ik heb op Discreet Contact een man ontmoet waarmee ik heel intiem ben. We beleven samen echt unieke momenten. ”

Lise - 39 jaar
Fabien

“ Ik twijfelde aan het idee om een profiel aan te maken op Discreet Contact want het ging in tegen mijn opvatting van discretie. Ik wou niet dat ze me ontdekten en ik wou mijn relatie niet op het spel zetten. Maar de anonimiteitsgaranties van Discreet Contact zijn zeer bevredigend en ik heb nog nooit een probleem gehad. ”

Fabien - 41 jaar
Anne

“ Ik ben sinds een jaar ingeschreven op Discreet Contact en ik heb er al een aantal mooie ontmoetingen beleefd. Ik praat, dartel rond en ontsnap aan de dagelijkse sleur. De site is eenvoudig en goed gemaakt. Ik maak veel gebruik van de matchingtest zodat ik nieuwe mensen kan ontmoeten. ”

Anne - 29 jaar
 • 100% veilig en anoniem

  Jij bepaalt zelf wat je aan anderen laat zien en je gegevens zijn volledig veilig dankzij onze nieuwste technieken.

 • Gratis en snel inschrijven

  Inschrijven doe je bij Discreet Contact niet alleen gratis, het is ook nog eens erg eenvoudig. De gegevens die we niet nodig hebben, hoef je bij ons ook niet in te voeren!

 • Niets moet, alles kan!

  Na inschrijven kunt u direct flirten met alle profielen binnen Discreet Contact, hierdoor is een nieuwe affaire slechts een paar klikken van u verwijderd!

 • Alle profielen gecheckt

  Alle profielen worden direct persoonlijk door ons gecheckt. Ons bestand bestaat hierdoor voor 100% uit gelijkgestemden. Wat uw verlangen ook is, het wordt werkelijkheid op Discreet Contact