Profiel van Dominik

foto van Dominik
  Hier Aanmelden!
Geslacht Man
Op zoek naar een Vrouw
Leeftijd 39 jaar
Woonplaats Aarschot, Vlaams Brabant (Vlaanderen)
Opleidingsniveau Hoger niveau
Huidige relatie Ongebonden
Kan ontvangen Ja
Kan verplaatsen Nee
Roken Ik rook niet
Drinken Ik drink dagelijks
Wat ik zoek Vaste sexrelatie
Voorkeuren Zonder Condoom; Kinky; Discretie; Ervaring; Hygiene; Kontneuken; Buitensex; Erotische Massage; Lingerie; Rollenspel; Speeltjes; Spelletjes; Sexy Kleding
Mijn oproep Ik ben 39 en buiten een paar bezoeken aan hoeren ben ik nog nooit intiem geweest met een vrouw. Reden daarvoor is denk ik dat ik als ik een leuke vrouw zie dat ik me haar meteen zonder kleren voorstel en als ik dan met haar wil praten kan ik alleen nog maar stamelen en ik snap ook wel dat ze dan liever verder kijkt. Maar online heb ik daar dus geen last van en ik wil voor mijn veertigste graag een seksuele relatie met een vrouw aangaan. Ben jij ervaren en kun je door mijn zenuwen heen kijken?
Gemiddelde waardering 10.0 (1 stemmen)
Fysieke afspraken: Niet mogelijk
Flirten is niet alleen voor singles

Discreet Contact is hèt Vlaamse platform om jouw geheime liefde te vinden.

Honderden mannen en vrouwen schrijven zich dagelijks in om een affaire te starten. Discreet Contact biedt een platform waar je discreet kan flirten, daten of zelfs op zoekt kunt naar een spannende one-night-stand. Wat je verlangens ook zijn, alles kan maar niets moet!

SCHRIJF JEZELF NU IN

Discreet Contact is 100% veilig en anoniem.

Discreet Contact is een sociaal netwerk waarop absolute discretie voorop staat.

Alle profielen worden door ons persoonlijk gecheckt, zodat we een schoon bestand van gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen garanderen! We maken daarnaast gebruik van de nieuwste en meest veilige technieken, waardoor alle gegevens volledig versleuteld zijn.

Begin het avontuur vandaag nog op Discreet Contact en laat jouw fantasieën in vervulling gaan! Start het avontuur

Wie gingen er u voor?

Lise

“ Ik ben al tien jaar samen met een man waar ik van hou en ik vind het nodig om onze relatie als koppel nieuw leven in te blazen. Ik heb op Discreet Contact een man ontmoet waarmee ik heel intiem ben. We beleven samen echt unieke momenten. ”

Lise - 39 jaar
Fabien

“ Ik twijfelde aan het idee om een profiel aan te maken op Discreet Contact want het ging in tegen mijn opvatting van discretie. Ik wou niet dat ze me ontdekten en ik wou mijn relatie niet op het spel zetten. Maar de anonimiteitsgaranties van Discreet Contact zijn zeer bevredigend en ik heb nog nooit een probleem gehad. ”

Fabien - 41 jaar
Anne

“ Ik ben sinds een jaar ingeschreven op Discreet Contact en ik heb er al een aantal mooie ontmoetingen beleefd. Ik praat, dartel rond en ontsnap aan de dagelijkse sleur. De site is eenvoudig en goed gemaakt. Ik maak veel gebruik van de matchingtest zodat ik nieuwe mensen kan ontmoeten. ”

Anne - 29 jaar
 • 100% veilig en anoniem

  Jij bepaalt zelf wat je aan anderen laat zien en je gegevens zijn volledig veilig dankzij onze nieuwste technieken.

 • Gratis en snel inschrijven

  Inschrijven doe je bij Discreet Contact niet alleen gratis, het is ook nog eens erg eenvoudig. De gegevens die we niet nodig hebben, hoef je bij ons ook niet in te voeren!

 • Niets moet, alles kan!

  Na inschrijven kunt u direct flirten met alle profielen binnen Discreet Contact, hierdoor is een nieuwe affaire slechts een paar klikken van u verwijderd!

 • Alle profielen gecheckt

  Alle profielen worden direct persoonlijk door ons gecheckt. Ons bestand bestaat hierdoor voor 100% uit gelijkgestemden. Wat uw verlangen ook is, het wordt werkelijkheid op Discreet Contact