Profiel van Noortje

foto van Noortje
  Hier Aanmelden!
Geslacht Vrouw
Op zoek naar een Man
Leeftijd 33 jaar
Woonplaats Brussel, Brussel (Vlaanderen)
Opleidingsniveau Gemiddeld niveau
Huidige relatie Gebonden
Kan ontvangen Nee
Kan verplaatsen Nee
Roken Ik rook niet
Drinken Ik drink sociaal
Wat ik zoek Alles wat spannend is
Voorkeuren Zonder Condoom; Discretie; Ervaring; Hygiene; Kontneuken; Buitensex; Ongeremde Sex; High Heels; Erotische Massage; Lak; Speeltjes; Spelletjes; Sexy Kleding
Mijn oproep Toen ik last had van mijn onderrug werd ik verwezen naar een masseur. En al bij de eerste behandeling merkte ik dat ik behoorlijk geil werd van zijn grote handen. Omdat de pijn laag in mijn rug zat masseerde hij ook mijn billen en ik moest me inhouden om niet te kreunen. De keer daarop trok ik een teddy aan en toen hij me zei me uit te kleden moest die teddy natuurlijk ook uit en ging ik naakt op de behandeltafel liggen. Het was nog lekkerder dan de eerste keer en ik opende mijn benen om hem een goed zicht te geven op mijn glanzend natte kutje. Ik hoorde hoe zijn adem eerst stokte en toen versnelde, maar hij gedroeg zich als een heer en maakte geen gebruik van de situatie. Maar na afloop stelde hij me voor om een extra behandeling te doen bij hem thuis en je kunt vast wel raden wat er toen gebeurde. Sindsdien heb ik de smaak te pakken, dus als jij een spannend idee hebt dan hoop ik dat je dat met mij wilt delen zodat we kunnen kijken hoe we dat kunnen laten gebeuren?
Gemiddelde waardering 8.0 (9 stemmen)
Fysieke afspraken: Niet mogelijk
Flirten is niet alleen voor singles

Discreet Contact is hèt Vlaamse platform om jouw geheime liefde te vinden.

Honderden mannen en vrouwen schrijven zich dagelijks in om een affaire te starten. Discreet Contact biedt een platform waar je discreet kan flirten, daten of zelfs op zoekt kunt naar een spannende one-night-stand. Wat je verlangens ook zijn, alles kan maar niets moet!

SCHRIJF JEZELF NU IN

Discreet Contact is 100% veilig en anoniem.

Discreet Contact is een sociaal netwerk waarop absolute discretie voorop staat.

Alle profielen worden door ons persoonlijk gecheckt, zodat we een schoon bestand van gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen garanderen! We maken daarnaast gebruik van de nieuwste en meest veilige technieken, waardoor alle gegevens volledig versleuteld zijn.

Begin het avontuur vandaag nog op Discreet Contact en laat jouw fantasieën in vervulling gaan! Start het avontuur

Wie gingen er u voor?

Lise

“ Ik ben al tien jaar samen met een man waar ik van hou en ik vind het nodig om onze relatie als koppel nieuw leven in te blazen. Ik heb op Discreet Contact een man ontmoet waarmee ik heel intiem ben. We beleven samen echt unieke momenten. ”

Lise - 39 jaar
Fabien

“ Ik twijfelde aan het idee om een profiel aan te maken op Discreet Contact want het ging in tegen mijn opvatting van discretie. Ik wou niet dat ze me ontdekten en ik wou mijn relatie niet op het spel zetten. Maar de anonimiteitsgaranties van Discreet Contact zijn zeer bevredigend en ik heb nog nooit een probleem gehad. ”

Fabien - 41 jaar
Anne

“ Ik ben sinds een jaar ingeschreven op Discreet Contact en ik heb er al een aantal mooie ontmoetingen beleefd. Ik praat, dartel rond en ontsnap aan de dagelijkse sleur. De site is eenvoudig en goed gemaakt. Ik maak veel gebruik van de matchingtest zodat ik nieuwe mensen kan ontmoeten. ”

Anne - 29 jaar
 • 100% veilig en anoniem

  Jij bepaalt zelf wat je aan anderen laat zien en je gegevens zijn volledig veilig dankzij onze nieuwste technieken.

 • Gratis en snel inschrijven

  Inschrijven doe je bij Discreet Contact niet alleen gratis, het is ook nog eens erg eenvoudig. De gegevens die we niet nodig hebben, hoef je bij ons ook niet in te voeren!

 • Niets moet, alles kan!

  Na inschrijven kunt u direct flirten met alle profielen binnen Discreet Contact, hierdoor is een nieuwe affaire slechts een paar klikken van u verwijderd!

 • Alle profielen gecheckt

  Alle profielen worden direct persoonlijk door ons gecheckt. Ons bestand bestaat hierdoor voor 100% uit gelijkgestemden. Wat uw verlangen ook is, het wordt werkelijkheid op Discreet Contact